Tørre øjne brug Systane

Meget tørre øjne

En midaldrende kvinde søger hjælp hos øjenlægen, fordi hun gennem længere tid har været generet af meget tørre øjne. Hun har haft leddegigt igennem nogle år, og øjengener er normale bivirkninger ved den sygdom. Undersøgelsen viser, at der er forandringer på hornhinden som tegn på udtørring af øjet. Øjenlægen anbefaler brug af kunstige øjendråber. Kvinden har vænnet sig til at have en flaske med i sin taske, og hun har ikke oplevet gener, efter hun begyndte på øjendråber.

Anbefaling: I dette tilfælde anbefaler vi SYSTANE® GEL DROPS, som er specielt udviklet til personer med meget tørre øjne, som har behov for udvidet beskyttelse. Produktet har en tyktflydende konsistens, som skaber en gel-lignende beskyttelsesfilm på øjet. Dette er med til at forhindre tårefilmen i at fordampe, tilføre øjet smørelse og samtidig sikre tårefilmens stabilitet.

Sviende og irriterede øjne

En ældre kvinde er meget generet af svien og irritation i øjnene, og hos øjenlægen viser det sig, at udførselsgangene ved øjenlågskanterne er tilstoppede. Øjenlægen anbefaler kvinden at benytte et såkaldt "varm kompres" i form af en vatrondel, der er vædet med lunkent vand, morgen og aften. Det lindrer symptomerne, og kvinden supplerer med specielle kunstige øjendråber på flaske.

Anbefaling: I dette tilfælde anbefaler vi SYSTANE® BALANCE, som er velegnet til personer, der har tørre øjne og lider af Meibomsk Kirtel Dysfunktion (MGD). MGD er en reduktion i tilførslen af lipid (olie), hvilket reducerer effekten af lipidlaget (olielaget) i tårefilmen. Lipidlaget er tårefilmens yderste lag, hvis funktion er at forhindre tårer i at fordampe for hurtigt. SYSTANE® BALANCE supplerer og gendanner tårefilmens lipidlag, således at hurtig fordampning forhindres og stabiliteten vedligeholdes.

Grusfornemmelse i øjne

En 48-årig mand konsulterer øjenlægen, fordi han ofte har fornemmelsen af grus eller sand i øjnene. Han arbejder som IT-ansvarlig i en virksomhed og sidder derfor foran en computer det meste af dagen. Det er normalt med nedsat blinkehyppighed ved skærmarbejde, og kombinationen med tør kontorluft giver let tørre øjne. Øjenlægen anbefaler øjendråber, som manden især kan bruge om eftermiddagen og aftenen, hvor generne er værst.

Anbefaling: I dette tilfælde anbefaler vi SYSTANE® ULTRA, som er udviklet til patienter med tørre øjne, som har behov for hurtig indsættende effekt, langvarig beskyttelse og høj komfort. SYSTANE® ULTRA smører og fugter øjets overflade og giver hurtig, langvarig lindring af tørhed, irritation, brænden, svien, fornemmelse af sand eller fremmedlegeme i øjet eller nedsat blinkefrekvens.

Jeres beretninger

Når symptomerne på tørre øjne er værst, tilfører SYSTANE®-øjendråber den fugt og beskyttelse, der er nødvendig for at opnå langvarig lindring. Det er ikke så underligt, at SYSTANE® foretrækkes af næsten 2 ud af 3 personer med tørre øjne. Nedenfor kan du læse nogle af deres beretninger og se, hvordan SYSTANE® hjalp. Hvis du tror, du måske har tørre øjne, så spørg din øjenlæge, om SYSTANE®-øjendråber også er egnede til dig.


"Da jeg fik stillet diagnosen Sjögrens syndrom, troede jeg ikke, at der ville være værre symptomer end den mundtørhed, der opstod. Men så blev jeg ramt af tørre øjne i næsten uudholdeligt omfang. Der var ikke rigtig noget, der hjalp - jeg brugte dråber uden konserveringsmidler hvert femte til tiende minut, men det hjalp slet ikke.

Jeg havde allerede fået propper i de nedre tårekanaler og var meget tæt på også at få det i de øvre tårekanaler, da jeg endelig fik prøvet SYSTANE® ULTRA. Jeg fik aldrig sat det andet sæt propper i. Takket være SYSTANE® har mine øjne fået det bedre, og mit behov for øjendråber er faldet meget. Og i modsætning til andre øjendråber gør de ikke engang synet uklart! SYSTANE® ULTRA er min redning, fordi jeg med det endelig har fundet lindring."

- Ruthie H.

"Jeg synes bare, I skal vide, at jeres produkt SYSTANE® er det bedste af dem, jeg har prøvet. Jeg har haft tørre øjne i flere år, og nu oplever jeg endelig langvarig lindring. Jeg har prøvet alle de øjendråber, der er opfundet gennem årene. Tak for dette fantastiske produkt!"

- Kitty H

"SYSTANE® ... giver en god fornemmelse i øjnene, og [jeg] behøver kun at bruge produktet to eller tre gange dagligt."

- Richard K

Tilbage til toppen

Fortæl os din beretning

Hvis du har lyst til at sende din egen beretning om lindring og fortælle os, hvordan SYSTANE® hjalp dig mod tørre øjne, så klik her for at kontakte os.

SYSTANE®-produktfamilien

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA-komfortøjendråber leverer højeffektiv behandling af tørre øjne med længere beskyttelse og øjeblikkelig komfort.

LÆS MERE
SYSTANE® ULTRA Preservative-Free

SYSTANE® ULTRA Ukonserveret

SYSTANE® ULTRA komfortøjendråber sikrer øjeblikkelig lindring, høj komfort og giver en langvarig beskyttelse af øjets overflade.

LÆS MERE
SYSTANE® Gel Drops

SYSTANE® GEL DROPS

SYSTANE® GEL DROPS komfortøjendråber skaber en gel-lignende beskyttelsesfilm på øjet og er velegnet til patienter med meget tørre øjne, som har behov for udvidet beskyttelse.

LÆS MERE
SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE komfortøjendråber genopretter den naturlige tårefilm og er specifikt udviklet til patienter med tørre øjne og dysfunktion af de meibomske kirtler (MGD).

LÆS MERE
SYSTANE® LID WIPES

SYSTANE® LID WIPES

Anvend SYSTANE® Lid Wipes til rensning af øjenlåg og fjernelse af makeup. Disse fugtgivende, sterile renseservietter er allergivenlige og skånsomme mod øjnene.

LÆS MERE