Lindring af øjentørhed

Videnskaben bag SYSTANE®

SYSTANE®-øjendråber arbejder på to niveauer for at mindske symptomerne på tørre øjne. Først og fremmest giver SYSTANE® øjeblikkelig fugttilførsel, hvilket virker lindrende på eventuelle irriterede, tørre pletter på øjnenes overflade. Dernæst leverer SYSTANE® et stabilt miljø, hvori disse tørre pletter kan hele, ved at danne et langtidsholdbart beskyttelseslag. Tilsammen medvirker disse to virkemåder til at give lindring af øjentørhed, der varer ved.


I det øjeblik SYSTANE® rammer øjet, går den i gang med at arbejde. Sammen med tårerne medvirker det til at mindske symptomerne på tørre øjne.

Tørre øjne er en direkte følge af, at der er opstået tørre pletter på øjnenes overflade enten pga. en utilstrækkelig mængde tårer eller tårefilm, der forsvinder fra øjnene for hurtigt. Eftersom disse tørre pletter kan bevirke, at tårefilmen nedbrydes endnu hurtigere, kan dette hurtigt føre til en nedadgående spiral med symptomer, der bliver værre og værre. Heldigvis kan SYSTANE® hjælpe.

SYSTANE®, som er designet til at modvirke disse årsager til tørre øjne på to måder, sørger først for øjeblikkelig fugttilførsel til øjnene, hvilket medvirker til lindring af ubehag forårsaget af tørre pletter. Efterhånden som produktet spredes ud på øjnenes overflade, justerer SYSTANE® sit pH-niveau, så det svarer til niveauet for de naturlige tårer. Denne tilpasning til de unikke forhold i dine øjne sikrer øget lindring.

Samtidig danner SYSTANE® sammen med tårerne om at danne et gellignende net, som hæfter sig til øjnenes overfladeceller. Ved hjælp af denne forankring danner SYSTANE® et langtidsholdbart lubrikerende lag, der fungerer som et skjold og dermed hjælper med at beskytte øjnenes overflade og lindre ubehag.

Når øjet blinker holdes øjnene rene og ubesværede ved at sprede nye lag af tårefilm ud over øjnenes overflade. Når tårefilmen ikke er, som den skal være, kan de tørre pletter blive mere udtalte, fordi øjenlågene støder på mere gnidningsmodstand end ellers. Øjenlågene, som normalt beskytter øjet, kan således blive en af hovedårsagerne til tørre øjne.

Heldigvis leverer SYSTANE®-øjendråber et langtidsholdbart lubrikerende lag, som øjenlågene kan glide uhindret hen over. Dette lag beskytter ikke blot tørre pletter mod irritation, men forsyner dem med et sundt miljø, hvori de kan hele.

Mange øjendråber øger kun mængden af tårefilmen, hvilket afhjælper nogle af årsagerne til tørre øjne... indtil den ekstra fugtmængde er forsvundet fra øjnene. SYSTANE® er udviklet til at bevare denne fugtmængde i øjnene.Undersøgelser har vist, at SYSTANE® både har fremragende smøreevne (evnen til at mindske gnidningsmodstand - i dette tilfælde mellem øjenlågene og øjets overflade) og længere retention (evnen til at forblive i øjet) end andre øjendråber på markedet2. Dette omsættes til beskyttelse og komfort, der varer ved.

Tilbage til toppen

SYSTANE®-produktfamilien

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA-komfortøjendråber leverer højeffektiv behandling af tørre øjne med længere beskyttelse og øjeblikkelig komfort.

LÆS MERE
SYSTANE® ULTRA Preservative-Free

SYSTANE® ULTRA Ukonserveret

SYSTANE® ULTRA komfortøjendråber sikrer øjeblikkelig lindring, høj komfort og giver en langvarig beskyttelse af øjets overflade.

LÆS MERE
SYSTANE® Gel Drops

SYSTANE® GEL DROPS

SYSTANE® GEL DROPS komfortøjendråber skaber en gel-lignende beskyttelsesfilm på øjet og er velegnet til patienter med meget tørre øjne, som har behov for udvidet beskyttelse.

LÆS MERE
SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE komfortøjendråber genopretter den naturlige tårefilm og er specifikt udviklet til patienter med tørre øjne og dysfunktion af de meibomske kirtler (MGD).

LÆS MERE
SYSTANE® LID WIPES

SYSTANE® LID WIPES

Anvend SYSTANE® Lid Wipes til rensning af øjenlåg og fjernelse af makeup. Disse fugtgivende, sterile renseservietter er allergivenlige og skånsomme mod øjnene.

LÆS MERE