Få mere information om tørre øjne

Links vedrørende tørre øjne

  • Sjögren's Syndrome Foundation

    Sjögren's Syndrome Foundation forsyner patienterne med praktiske oplysninger og handlestrategier, der minimerer virkningerne af Sjögrens syndrom.


* Varemærker tilhører deres respektive ejere.

Bemærk venligst: Formålet med disse links er at gøre det lettere for dig at finde oplysninger om tørre øjne. Alcon holder ikke øje med, om indholdet er korrekt på disse eller andre websteder, som virksomheden linker til, og påtager sig intet ansvar for indholdet på sådanne websteder. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til nogle af disse links, kan du kontakte os.

SYSTANE®-produktfamilien

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA

SYSTANE® ULTRA-komfortøjendråber leverer højeffektiv behandling af tørre øjne med længere beskyttelse og øjeblikkelig komfort.

LÆS MERE
SYSTANE® ULTRA Preservative-Free

SYSTANE® ULTRA Ukonserveret

SYSTANE® ULTRA komfortøjendråber sikrer øjeblikkelig lindring, høj komfort og giver en langvarig beskyttelse af øjets overflade.

LÆS MERE
SYSTANE® Gel Drops

SYSTANE® GEL DROPS

SYSTANE® GEL DROPS komfortøjendråber skaber en gel-lignende beskyttelsesfilm på øjet og er velegnet til patienter med meget tørre øjne, som har behov for udvidet beskyttelse.

LÆS MERE
SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE

SYSTANE® BALANCE komfortøjendråber genopretter den naturlige tårefilm og er specifikt udviklet til patienter med tørre øjne og dysfunktion af de meibomske kirtler (MGD).

LÆS MERE
SYSTANE® LID WIPES

SYSTANE® LID WIPES

Anvend SYSTANE® Lid Wipes til rensning af øjenlåg og fjernelse af makeup. Disse fugtgivende, sterile renseservietter er allergivenlige og skånsomme mod øjnene.

LÆS MERE